Începând cu 13 Septembrie 2020 va intra in vigoare Legea 200/ 2020 care aduce o bine-venita relaxare a condițiilor de acces pe piața muncii din Romania, a cetățenilor din Republica Moldova, Ucraina si Serbia.

✔️Astfel, angajatorii NU mai sunt nevoiți sa obțină aviz de angajare de la Inspectoratul pentru Imigrări pentru cetățenii acestor țări daca vor încheia cu aceștia un contract de munca cu norma întreaga si o durata de maxim 9 luni într-un an calendaristic.

✔️Rămân ca și condiții obligatorii, obținerea Vizei de Munca emisa de Misiunile diplomatice ale României din tarile de mai sus, precum si prelungirea dreptului de ședere conferit de Viza, prin eliberarea Permisului de Ședere emis, la cererea salariatului, de către Inspectoratul pentru Imigrări. JOB TIPS S.R.L. acordă, în continuare, servicii privind obținerea Vizei de Munca tipul D/AM eliberata de Ambasada/ Consulatul României in Republica Moldova, precum si pentru obținerea Permiselor de Ședere de către cetățenii străini încadrați pe piața muncii din Romania. De asemenea, acordăm consultanță și asistență pe toată durata raporturilor de munca dintre angajatori și salariații cetățeni străini, în baza unor abonamente lunare.

Mai multe detalii la: office@jobtips.ro sau telefon +40 722 686 496