+40 722 686 496

  Brasov, B-dul M. Kogalniceanu 19A, et III, Spatiul 09

Despre noi

DESPRE NOI

Bazându-ne pe o experiența de peste 12 ani in domeniul consultantei pentru afaceri, incluzând aici și consultanta de ordin fiscal, juridic sau in domeniul resurselor umane, va stam la dispoziție cu răspunsuri întemeiate pe legislația in vigoare. Oferim servicii complete într-un mediu de afaceri aflat in continua schimbare, prin faptul ca ne informam constant cu privire la modificarile legislative din România. Având un portofoliu de clienți atât din România, cât și din Irlanda, Olanda, Germania, Franta, Italia, Spania, etc., va asiguram un pachet de informații complet care include și identificarea unei soluții legale pentru demararea sau desfășurarea unei activități profitabile in România. Va așteptam la sediul nostru, pe e-mail sau la numărul de telefon, menționate aici.

FILOZOFIA NOASTRA

Îndrumarea clienților nostri spre identificarea unei soluții optime pentru aceștia, este procesul cel mai important, astfel ca va acordam consultanta încă de la început, va comunicam prețurile și documentele necesare chiar înainte de a începe colaborarea noastră pentru a avea o relație de lunga durata, transparentă și bazată pe siguranța și cooperare. Va așteptam la sediul nostru, pe e-mail sau la numărul de telefon, menționate aici!.

Incredere

Pe durata întregului proces de înființare a unei forme de organizare (SRL, SA, PFA, II, IF, Cooperativa Agricolă, Asociație, Societate Civila, etc.) va vom îndruma pas cu pas și va vom explica detaliat fiecare etapa pe care trebuie sa o parcurgem pentru dumneavoastră..
Diversitate
Având in vedere criza de resurse umane din România de azi, va stam la dispoziție și cu servicii privind recrutarea de personal atât din România, cât și din Republica Moldova, precum și obținerea dreptului legal de munca pe teritoriul țării noastre a cetățenilor NON-UE.
Integritate
Birocrația pentru noi reprezintă o provocare continua, ceea ce pentru dumneavoastră se poate traduce printr-o pierdere reala de timp, resurse umane și financiare.